DSC_0200

 

 


Relatiegeschenken

Wilt u uw (zaken)relaties verrassen met een mooi wijngeschenk?

Cruwijn biedt u wijngeschenken in stijlvolle verpakkingen. Wilt u een bepaalde soort wijn? U heeft bij ons keuze uit meer dan 350 kwaliteitswijnen uit de  hele wereld, in zowel de lagere als de hogere prijsklassen. Uw wijngeschenk kan worden aangevuld met een fraaie karaf,  een kurkentrekker, glazen of een persoonlijke wens.  Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden! Bij grotere aantallen kunnen wij een bedrukking met uw logo en bedrijfsnaam voor u verzorgen. Bezorging van de geschenken bij uw  relaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Neemt u vrijblijvend contact op met ons en bespreek uw wensen en onze mogelijkheden om voor uw relaties of werknemers een passend wijngeschenk samen te stellen.

 

Eindejaarsgeschenken / Kerstpakketten

foto (1)

Geen kerst zonder Kerstpakket!

Elk jaar stelt Cruwijn met zorg haar kerstpakketten samen. Passend bij elke doelgroep en vrijwel elk budget. Wij werken al jaren samen met lokale winkels en bedrijven voor het samenstellen van de pakketten. Zo kunnen wij naast mooie wijnen een uitgebreid pakket bieden met bv ook kaas, noten en worst van De Zuivelhoeve.
Naast het aanbod in de brochure is het ook mogelijk om uw pakket op maat samen te stellen. Wij nodigen u daarvoor van harte uit in onze winkel om uw wensen te bespreken.

Binnenkort komt onze brochure met ons uitgebreide aanbod eindejaars- en wijngeschenken online. Een uitgebalanceerd assortiment waarmee u uw relatie of medewerkers op een originele wijze kunt verrassen.
Houd hiervoor onze website in de gaten of
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Met vriendelijke groet,

Bertjan Stadman & Jeanet Noppert