Proeverijen

Welkom bij de Proeverijen van Cruwijn

Bij Cruwijn staat beleving centraal. In de winkel door middel van het proeflokaal, maar ook bij de proeverijen die wij organiseren. Wij organiseren informatieve en avondvullende wijn- en whiskyproeverijen voor particulieren die samen met familie of vrienden op zoek zijn naar een gezellige avondbesteding, waarin productinformatie centraal staat. Voor ondernemers en personeelsverenigingen die in een professionele doch ontspannen en informele sfeer met klanten, opdrachtgevers of collega’s in contact willen komen. Of voor vrienden van de kookclub die op een verrassende wijze de zelfbereide gerechten willen laten begeleiden door bijzondere wijnen of whisky’s.

Alle proeverijen die Cruwijn voor u organiseert komen tot stand na zorgvuldig overleg. Hierin kunt u al uw wensen betreffende locatie, eventuele voorkeur thema’s en aantallen te proeven wijnen of whisky’s kenbaar maken. Hierdoor ontstaat een proeverij die compleet voor u op maat is gemaakt.

Overzichtsproeverijen
Twee keer in het jaar organiseren wij een overzichtproeverij in de winkel of op locatie. Bij deze grote proeverijen staan er veel wijnen open, een mooie gelegenheid om onze selectie wijnen te kunnen proeven. Er zijn meerdere Vinologen aanwezig die al uw vragen over wijn kunnen beantwoorden.

Grote Voorjaars Wijnproeverij

22 April 2022 
 

Twee keer per jaar pakken wij flink voor u uit met een grote seizoens wijnproeverij! Ditmaal met wijnen gericht op het voorjaar en de zomer!

Op deze avond zijn een ruim aantal soorten wijn te proeven in elke prijsklasse! Zowel wijnen die al in ons assortiment zijn én nieuwe wijnen! Uw kans om kennis te maken met ons brede assortiment kwaliteitswijnen. Naast de wijnen zijn er ook andere heerlijke producten te proeven zijn van onze partners.

Kortom: een avond die u niet mag missen!

Tijd Vak 1 :  19:30 – 21:15 uur

Tijd Vak 1 :  21:15 – 23:00 uur
Locatie     :  Wapen van Drenthe
Adres       :  Heerestraat 1, 9301 AC Roden
Toegang   : € 5,- per persoon


Georganiseerde Proeverijen

Cruwijn organiseert ook zelf verschillende proeverijen en diners.

Wijn/Whisky & Spijs Proeverijen
Cruwijn werkt graag samen met andere ondernemers, samen staan we sterk. Dat maakt het mogelijk om verschillende proeverijen aan te bieden gecombineerd met een diner. U krijgt verschillende gangen met bijpassende wijnen en uitleg over het gerecht en waarom juist deze wijn er goed bij past. Een echte wijn & spijs beleving! Zo kunt u denken aan een aspergeproeverij, Italiaanse proeverij of een vis&wijn proeverij. Ook bieden wij Whisky& Spijs diners aan voor de whisky liefhebbers onder ons.

Wanneer zijn deze proeverijen en waar schrijf ik mij in?
In onze agenda op de website vindt u de aankomende proeverijen waarvoor u zich bij ons kunt inschrijven.
U kunt zich inschrijven door te mailen naar info@cruwijn.nl, onderstaand aanmeldings formulier in te vullen of bij ons in de winkel. Vermeld daarbij duidelijk voor welke proeverij u graag wilt inschrijven.

Klik  hier om naar de agenda te gaan