Borrelpakket door Cruwijn&Zuivelhoeve

klik op de link om een borrelpakket te bestellen

Een samenwerking van de lokale ondernemers met het gemak dat het thuis wordt bezorgd.

Cruwijn wint Ondernemersprijs Noordenveld 2018

Roden – Tijdens de feestelijke opening van de 66ste Noorder Expo (voorheen Jaarbeurs van het Noorden) vrijdag heeft burgemeester Klaas Smid de Ondernemersprijs 2018 van de gemeente Noordenveld uitgereikt.

Het bedrijf dat dit jaar is uitgeroepen tot beste Ondernemer van Noordenveld 2018 is Cruwijn Roden. De Commissie van Aanbeveling was erg onder de indruk van de ondernemers Bertjan Stadman en partner Jeanet Noppert. Sinds de opening van de wijnspeciaalzaak in 2012 hebben de ondernemers zich continu laten zien op de markt. De jury spreekt dan ook van een uniek bedrijf die blijft innoveren door kansen en uitdagingen te zien.

Samen met andere zaken is Cruwijn maatschappelijk betrokken door veelvoudig de samenwerking aan te gaan. De jury was ook erg te spreken over hoe Cruwijn bezig is met duurzaamheid. Zo heeft Cruwijn wijnen in het assortiment die duurzaam geproduceerd worden, wordt er gewerkt met gerecyclede papieren tassen en wordt de bevoorrading gecentraliseerd zodat er maar één vrachtwagen wordt ingezet in plaats van acht. De Commissie van Aanbeveling noemt het een terechte winnaar, die aan alle eisen van de Ondernemersprijs voldoet.

Cruwijn gekozen tot

‘Het Beste Bedrijf van Noordenveld 2015’