Organiseer een wijnproeverij samen met Cruwijn. Cruwijn organiseert wijnproeverijen op maat. Voor een gezellige avond met een informele sfeer waarbij de beleving centraal staan, een leerzame avond waarbij dieper in wordt gegaan op het proces van wijn maken en wijn proeven of les van de sommelier over de kunst van wijn & spijs. Wijnproeverijen kunnen op verschillende manieren worden ingezet zoals gezellig met familie en/of vrienden, als een bedrijfsuitje of voor het onderhouden van uw relaties. Cruwijn werkt bewust met kwaliteitswijnen, deze wijnen geven meer genot en daarnaast valt er meer in de wijn te ontdekken. Een wijnproeverij duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en is overal te houden, zowel in de winkel, bij u thuis of op locatie bijvoorbeeld uw bedrijf. Wat nemen wij voor u mee: • Glaswerk, spittoons, aromaschijven en proefformulieren. • Verschillende soorten wijn, het aantal wijnen varieert per soort proeverij en eventuele wensen. Soorten proeverijen Er zijn verschillende proeverijen denkbaar. Hieronder een aantal voorbeelden van proeverijen die wij u kunnen bieden. Voor andere wensen op het gebied van wijnproeverijen staan wij altijd open en bent u welkom om deze aan te geven. U kunt denken aan een: • Thema proeverij (denk aan landen, gebieden, een soort wijn of wijn/spijs combinaties) • Outdoor proeverij (wijnproeverij met een extra buiten activiteit) • Standaard proeverij • Luxe/Grand Cru proeverij Neem gerust vrijblijvend contact via info@cruwijn.nl