Ruilen en Retourneren

Als Cruwijn.nl werken we elke dag aan het leveren van de beste producten. Mocht het een keer voorkomen dat een product niet aan uw verwachtingen voldoet, dan mag u deze altijd ruilen of retourneren. Dit mag altijd bij ons in de winkel, waarbij onze medewerkers altijd voor u klaar staan en kunnen mogelijk met je meedenken voor een alternatief product. Als u niet in de buurt van Roden woont of geen tijd heeft om bij ons langs te komen, dan mag u de producten ook altijd via de pakketservice retour sturen.

Een artikel mag je binnen 14 dagen ruilen of retourneren, mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:
– Het artikel moet zitten in de originele onbeschadigde verpakking en is niet geopend geweest
– Het artikel mag niet gebruikt zijn (of gewassen zijn)

Als je een online gekocht artikel wilt retourneren in de winkel, neem dan altijd je aankoopbewijs mee. Dit aankoopbewijs heeft u ontvangen direct nadat u uw bestelling heeft geplaatst. U krijgt direct uw geld terug.

Als het niet mogelijk is om het gekochte artikel in de winkel te retourneren, neem dan onderstaande stappen voordat je het artikel naar ons verzend:
– Meld de retourzending binnen 14 dagen aan op het mailadres info@cruwijn.nl onder vermelding van het bestelnummer.
– Stuur het pakket retour naar onderstaand adres, tezamen met een print van het retourformulier wat u toegezonden krijgt na uw aanmelding(zie vorige stap).
– Gebruik altijd de originele verpakking en verzenddoos voor uw retourzending, zodat uw product optimaal is beschermd.

De kosten voor de retourzending zijn voor u eigen rekening, tenzij:
– Het product door Cruwijn.nl verkeerd is geleverd
– Het product kapot bij u is aangekomen