Aanbieding!

Sonnema ‘De 11 stedencollectie’ Sneek limited edition

18.49

11 stêden edysje 2/11 Sneek

De Elfsteden is begonnen, dat wil zeggen, de Elfsteden van Sonnema Berenburg. Een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland.

Uitverkocht

Beschrijving

11 stêden edysje 2/11 Sneek

Snits
Sneek barst van de leuke hotspots. Er is zoveel te zien dat een dag al gauw te kort is. In het centrum word je omgeven door historie, leuke winkeltjes en sfeervolle terrasjes. Rondom Sneek heb je het wel bekende Sneekermeer waar watersporters hun geluk niet op kunnen. Sneek kan je met recht een waterstad noemen, in de zomer zie je talloze zeilbootjes en mensen die aan bezig zijn op een SUP-board. En niet te vergeten, de Sneekweek. Het grootste binnenwaterevenement van Europa met allemaal maritieme activiteiten in een ambiance van volle terrassen, mooie grachten én natuurlijk de schitterende Waterpoort.

Sneek is één en al genieten.

De Elfsteden is begonnen, dat wil zeggen, de Elfsteden van Sonnema Berenburg. Een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland. We hebben onze vertrouwde Sonnema Berenburg in een bijzonder design gegoten: een sneeuwwitte fles met eigen plaatsnaam en natuurlijk het bijbehorende herkenningspunt van de stad. Doe je eigen Elfsteden en haal de gehele collectie in huis. Met deze serie van 11 unieke Sonnema flessen beleef je de Elfsteden het gehele jaar door. Elke editie is in beperkte oplage gebotteld.

Mei Sonnema giet it altyd oan, mei of sûnder iis!

Wist je dat…
voor elke stad een beperkt aantal flessen is afgevuld?